Vorige Artikel 1 van 4 Volgende

Vassallo, J. - Peper en Zout

€ 11,00 (inclusief 9% btw)

Peper en zout zijn onmisbare smaakmakers die altijd in huis zijn. Herontdek deze veelzijdige ingrediënten in bijna honderd verrassende en verrukkelijke recepten - niet alleen hartige maar ook zoete! Lees daarnaast alle informatie over peper en zout en de verschillende soorten die er bestaan.

Auteur: Jody Vassallo. 

Genaaid gebrocheerde softcover, 159pp. ISBN 9058974903, 28.5x27.5 

Uitgegeven door Terra (2007) 2e druk. 

Trefwoord koken, specerijen, recepten

 

Auteur:Vassallo, J.
ISBN:
Uitgever:Terra
Verschijningsjaar:2007
Druk:2e druk
Aantal pagina`s:159pp
Kaft:gebonden softcover
Trefwoord:Koken, specerijen, recepten
Bijzonderheden: 
Intern:469

Gastenboek

  • 02-03-2018 - Is dit boek nog verkrijgbaar? Volgens mijn gegevens heeft mijn...  lees meer
  • 15-02-2016 - Mooi boek vooral het werk van Studio Grafysk uit Franeker,...  lees meer
  • 15-11-2015 - Graag een bericht wanneer het boek weer beschikbaar komt. lees meer
Plaats een bericht

Aanbieding

© 2012 - 2020 Boekenvrienden | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel