Vassallo, J. - Peper en Zout
Peper en zout zijn onmisbare smaakmakers die altijd in huis zijn. Herontdek deze veelzijdige ingrediënten in bijna honderd verrassende en verrukkelijke recepten - niet alleen hartige maar ook zoete! Lees daarnaast alle informatie over peper en zout en de verschillende soorten die er bestaan.
Auteur: Jody Vassallo.
Genaaid gebrocheerde softcover, 159pp. ISBN 9058974903, 28.5x27.5
Uitgegeven door Terra (2007) 2e druk.
Trefwoord koken, specerijen, recepten
Auteur: | Vassallo, J. | |
ISBN: | ||
Uitgever: | Terra | |
Verschijningsjaar: | 2007 | |
Druk: | 2e druk | |
Aantal pagina`s: | 159pp | |
Kaft: | gebonden softcover | |
Trefwoord: | Koken, specerijen, recepten | |
Bijzonderheden: | ||
Intern: | 469 |