Vorige Artikel 3 van 4 Volgende

Het Vlees- variatieboek; redactie Anneke Ammerlaan

€ 4,50 (inclusief 9% btw)

Van grootmoeders sudderlapjes tot à la minute vlees, van de klasieke oergehaktbal tot gekruide gehaktspiesjes, van draadjesvlees tot roerbaken. Lekkere recepten en uitgebreide informatie over vlees in deze speciale uitgave van Albert Heijn.

Genaaid gebonden hardcover, formaat 22 x 27.5 cm, 300 pp 

Uitgegeven door Albert Heijn BV, Zaandam, (1992), 1e druk

 

Gastenboek

  • 02-03-2018 - Is dit boek nog verkrijgbaar? Volgens mijn gegevens heeft mijn...  lees meer
  • 15-02-2016 - Mooi boek vooral het werk van Studio Grafysk uit Franeker,...  lees meer
  • 15-11-2015 - Graag een bericht wanneer het boek weer beschikbaar komt. lees meer
Plaats een bericht

Aanbieding

Fischer, E - Kunstbreien € 4,00 € 3,50
© 2012 - 2020 Boekenvrienden | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel